Menu
EUR
Van catwalk naar kast

Van catwalk naar kast

Door: Yosie Reacties: 0

De kunst van het aanpassen: Hoe je catwalk-trends kunt vertalen naar draagbare looks. 

Intro: 

Daar zijn we dan, onze eerste blog! En we starten gelijk met een knaller: Modetrends voor het najaar van 2023. We nemen je mee op reis door de verschillende najaarsmode van dit jaar. Ontdek hoe je de meest trendy mode kunt vertalen naar je eigen stijl. We delen waardevolle tips & tricks om je te helpen en vooral adviseren hoe je de beste balans kan vinden tussen de nieuwste trends en jouw unieke identiteit. Met deze blog hopen wij jou te helpen aan een frisse blik op je garderobe en je zelfvertrouwen te vergroten. Laat je inspireren door de modewereld en creëer een unieke, modebewuste maar vooral onvergetelijke stijl! 

 

Subkop: De Kunst van het Aanpassen: Hoe je Catwalk-Trends Kunt Vertalen naar Draagbare Looks

 

Het najaar van 2023 belooft weer een spannende mix van trends, variërend van uitgesproken prints en kleurenpaletten tot luxueuze texturen en verfijnde silhouetten. Laat je vooral verassen door de mix van het uitgesproken en het verfijnden en wees niet bang om uit je comfort zone te stappen. Inspiratie komt vanuit onverwachte hoeken. Zo kan je met de juiste updates van trends eens opnieuw naar je najaarsgarderobe kijken.

 

Wat kan je dit najaar verwachten?

We hebben alle trends eens op een rijtje gezet en hebben een fantastische samenvatting voor je gemaakt. Want wat zijn nou echt de do's and don'ts voor het seizoen? 

 

Blijft het lage model jeans nog? Mogen we nog glitter dragen dit najaar en kunnen we nog een felle pantalon aan? Als het op kleding en stijl aan komt is het belangrijkste altijd: Doe vooral lekker je ding. Maar wil jij je kleden naar de trends en als een echte fashionista up to date blijven? Dan is een duik in de modetrends voor het najaar 2023 wel handig. 

 

Volgens verschillende ontwerpers verruilen we het uitgesproken sexy en het uitbundige voor rust, stabiliteit en kleding die je voor alledaags aan kan. Chic & sexy dus. 

 

Een sterke basis van jouw persoonlijke stijl stelt je in staat om in te gaan op de modetrends die passen bij jouw identiteit. De trends van het najaar zijn misschien wat meer ingetogen als wat we hebben gezien maar betekent niet dat we nu als grijze muizen de deur uit gaan. Integendeel zelfs. Sexy wordt op en top chic, gaan we van heel uitbundig naar wat meer ingetogen, maar alles behalve saai en grijs. We gaan gewoon wat meer naar de draagbare kleding toe. Van het oversized naar het vrouwelijke en chique stijltje. Wij zijn er bij Looyz al helemaal klaar voor. 

 

Een slimme aanpak voor het volgen van trends voor jouw kledingkast is het kiezen van jouw statement stukken. Ga voor een opvallende blazer in een trendy herfstkleur of kies een keertje voor een statement accessoire om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen. No worries, we doen niet helemaal afstand van alles dat glimt, maar gaan het dit jaar wel vooral terug zien in de oren. De glimmende oorbellen zijn dus toegevoegd aan de trends van dit najaar en zijn dus nu officieel voor ieder moment van de dag. The ear candy is back! 

 

Maar wat verstaan we precies onder alledaagse mode, sexy en chic? Het gaat vooral om de combinatie tussen de klassiekers, het witte t-shirtje, witte overhemd, een goeie blazer en een tijdloze jeans. Combineren met een statement tas, opvallende zonnebril of die glinsterende oorbellen. 

 

Een trend die we dit najaar ook kunnen verwachten is het thema 'Boss Power'. Ja ja de kantoorpakken zijn terug. Een strakke look die je zo naar kantoor aankunt, nu ook voor iedere dag. Breed geschouderde blazers, lange wollen mantels en het haar strak naar achter. Dit thema is al langere tijd bezig om ook onder de trends te vallen, maar dit seizoen leef jij dan eindelijk in de fantasie van de wall-street garderobe. 

 

We sluiten deze blog even af met de laatste mode trend die we graag nog even willen benoemen en vooral ook niet mag ontbreken in ons rijtje. Er is namelijk ook nog ruimte voor kleur in het najaarsseizoen. Hoewel we dit najaar ook wat pasteltinten mogen ontvangen in onze winkel ligt de nadruk dit najaar op de kleur rood. Dit gaan we erg veel terug zien dit najaar. Oh en wat ook absoluut niet mag ontbreken en we zeker hebben toegevoegd is denim. Onze nadruk gaat dit jaar erg op denim liggen. Dat trekken we ook door naar het voorjaar van 2024. We gaan jullie weer verrassen met ontzettend veel leuks en hebben we ingespeeld op de mode trends van het najaar. 

 

Onthoud dat mode niet alleen de trends volgt maar vooral jouw persoonlijke verhaal vertelt. Dus begin jouw eigen mode reis, van catwalk naar kast! 

 

Veel liefs en tot bij onze volgende blog, waar we je meer vertellen over de duurzaamheid in de mode en wat wij als winkel daarmee doen. 

 

Recente artikelen

06-09-2023
Mode Essentials

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »